domingo, 16 de junio de 2013

Premio Concurso empresa La Selva y Cuines de TV3

Me hace mucha ilusión deciros que resulté ganadora, a la mejor receta, de un concurso convocado por la empresa La Selva, especializados en jamón cocido, y el programa Cuines de TV3. Yo obtuve un premio monetario y los demás ganadores se llevaron una cena para dos en el restaurante, con una estrella michelin, del chef Nandu Jubany. Además todos hemos grabado un programa haciendo nuestra receta, que saldrá la semana del 1 de julio. Yo personalmente estaba muy nerviosa, así que no se como habré salido..., y quiero agradecer a Tana Collados (directora de programa) y a todo el personal que fueron muy simpáticos y pacientes.


El requisito para el concurso era hacer una receta con jamón cocido, yo presenté un Maki (que ya esta colgada en el blog y podéis ver AQUÍ).

*Anotación del día 1/07/2013 : Ya ha salido el video lo podéis ver, y no he salido mal (o almenos le gusta a todo el mundo XD) : http://www.tv3.cat/cuines/recepta/maki-amb-pernil-cuit/8485


Los ganadores, de izquierda a derecha:


Premio receta fácil : Imma (Carpaccio de jamón cocido, con queso de oveja y pera al aroma de albahaca)
Premio mejor presentación : Mercè, del blog http://www.cuinaperllaminers.com/ (Pan con tomate y jamón cocido)
Premio Innovación : Sergi (Helado de jamón con tomate y espuma de pan con aceite)
Premio Mejor : Yo misma (Maki con jamón cocido)
Premio receta saludable : Laura, del blog http://courecoulants.blogspot.com.es/ (Ensalada de quinoa y jamón cocido con vinagreta de avellanas y agave)


La entrega de premios se hizo en el Hotel Majestic de Barcelona, Nandu Jubany preparó nuestras 5 recetas y todas estaban muy ricas.


Ademàs la empresa La Selva también nos obsequió a todos con un lote de sus productos.


18 comentarios:

  1. Felicitats, Cristina!! Enhorabona!! M'ha agradat reconèixer-te a la foto, és bo posar cara quan se segueix un blog, oi? Ara... ja ho saps, makis per un tub!! he he he. Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Marina! Si ja tens raó sempre m'amago darrera la càmara ;)
      Una abraçada

      Eliminar
  2. Ja tens el premi! Ara si que et sents més guanyadora, oi? A gaudir!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Cristina, si ja el tinc al meu poder i ara a pensar exactament en que el gastaré :)
      Una abraçada

      Eliminar
  3. Enhorabona!!!! I veig que també hi havia la Mercè de Cuina per Llaminers ;)
    Segur que estar amb en Nandu Jubany va ser el millor premi del món :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Gemma! En Nandu Jubany el vaig trobar molt simpàtic i que preparés les nostres receptes si que va ser un premi :)
      Una abraçada

      Eliminar
  4. Cris, de nou, felicitats!! A mi també em va agradar poder-nos conèixer! :)
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies i felicitats a tu també, ja diràs quines delicies menjareu a can Jubany ;)
      Una abraçada

      Eliminar
  5. Enhorabuena, seguro que lo hiciste fenomenal. Te veremos pronto!!!

    ResponderEliminar
  6. Cris, muchas felicidades, te lo mereces y seguro que la grabación ha quedado estupenda, espero verlo. Un abrazo, Clara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias!! Ya veremos como ha salido :SSS

      Eliminar
  7. Felicitats!!! Et veurem a la tele!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  8. Acabo de veure't al programa 'Cuines' de TV3, Enhorabona per la recepta, és boníssima. Com pot ser que jo no conegués encara el teu bloc?! Ara mateix t'acabo d'afegir als meus blocs favorits. Bona feina, et felicito.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies, me n'alegro que t'hagi agradat! Una abraçada

      Eliminar
  9. Hola! He conegut el teu blog a través del diari Empordà. Jo també sóc de Figueres i tinc un bloc de gastronomia, es diu "Va de teca". Enhorabona pel blog i per la recepta guanyadora, molt bona idea :)
    Per cert no tens per subscriure't al teu blog? M'agradraia poder anar rebent els teus posts per tal de veure les teves receptes!
    Gràcies, petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bones, moltes Gràcies! T'he fet un comentari en la teva última entrada.

      Eliminar
  10. Benvolguda Cristina,

    En primer lloc felicitar-te pel teu ben merescut premi per una recepta tan suculenta com original.

    Et faig arribar el link del meu article de l'entrega de premis on faig esmena del teu nomenament i recepta:

    http://monsieur-prive-events.blogspot.com.es/2013/07/monsieur-prive-en-la-entrega-de-los.html

    Una salutació cordial.

    Eloy V.

    ResponderEliminar